Haken

maandag 24 oktober 2011

Mijn haaknaaldenzakje..

van mij..
Tja, als ik op de bank lekker languit lig hebben onze twee katten net hetzelfde idee.. dus mijn haaknaaldenzakje was snel ingepalmd door onze lieve Nelson.
Ziehier alvast de sjaal (eerlijk gezegd vind ik hem niet zo geslaagd) die ik met die mooie bollen wol heb gehaakt, maar ben er zeker van dat hij de gure kou en wind gaat tegen houden,hum hum!


En dan nog snel mijn volgend to-do-ding....een poncho voor één van mijn lieve dochters


Een leuke week en veel liefs,

woensdag 19 oktober 2011

Kleine tasjes

Al een tijdje geleden haakte ik 2 kleine tasjes, tja tis te zeggen zo meer van die dingetjes waar je een aantal frullen kwijt in kan die anders toch maar in mijn handtas rondslingers.. lippenglos enzo (je kent dat wel)

blauw met groene 
groen met beige
de foto's zijn een ietsiepietsie overbelicht..


 En dan kocht ik mezelf nog twee mooie bolletjes wol om in gedachten een sjaal van te fabriceren, maar toen ik aan het proeflapje begon zag ik dat het van dik naar dun ging (de wol dus) en dat is niet zo fun om er een fantasiesteek mee te haken, aangezien het dan op niks trok....

heb ik er maar een heel simpele sjaal van gehaakt in vaste maar mij lijkt hij nu niet echt tot zijn recht komen...."doemme" en daarom ligt die nu ergens in een hoekje te wachten tot ik de puf heb om hem verder af te maken.
Dus als hij ooit af geraakt gooi ik hem hier wel even op foto.
Nog een leuke woensdagmiddag,
Liefs,

maandag 17 oktober 2011

Hebben jullie dat ook wel?

Veel te weinig tijd om al die creativiteit die in jullie hoofd zit tot uiting te laten komen? Na een dag werken, kom ik thuis, probeer een gezonde & lekkere maaltijd op tafel te toveren, gooi daarna alles in het afwasmachine, steek de droogkast in gang, kijk de agenda's van mijn drie spruiten na...alle een heleboel dingen dus!!
En als ik rond ben tegen een uur of tien plof ik in de zetel en denk...zal ik nu nog wat haken of maken?? Meestal komt het er niet van, want ja.. ik lees dan plichtsbewust (een mens moet toch op de hoogte blijven) jullie blog's - tja en tegen dat ik daar mee rond ben vallen mijn oogjes dicht en kan ik nog net tot aan mijn geraken (als ik al niet op de zetel in slaap ben gesukkeld)
Ik zou zoooooo....graaaaag nog een poncho haken voor dochter lief, pannenlappen haken voor een project dat hangende is, mijn granny square deken afmaken, alle teveel om op te noemen!!
En dan zag ik dit weekend nog een vriendin die op bePARKte oplage stond, en die vroeg of ik ook geen zin had om gezellig naast haar een kraampje op te zetten. Ik zou wel willen maar in een dag zit maar 24 uur!?
Ach....wie weet doe ik het toch nog wel eens een keertje, ergens volgend jaar, als ik wat meer tijd heb gehad om spulletjes bij elkaar te haken en toestanden. Maar je kan alvast eens een kijkje nemen op haar site, BieFrie ze verkoopt namelijk kei lieve sloefjes
Liefs en slaap zacht,