Haken

maandag 17 oktober 2011

Hebben jullie dat ook wel?

Veel te weinig tijd om al die creativiteit die in jullie hoofd zit tot uiting te laten komen? Na een dag werken, kom ik thuis, probeer een gezonde & lekkere maaltijd op tafel te toveren, gooi daarna alles in het afwasmachine, steek de droogkast in gang, kijk de agenda's van mijn drie spruiten na...alle een heleboel dingen dus!!
En als ik rond ben tegen een uur of tien plof ik in de zetel en denk...zal ik nu nog wat haken of maken?? Meestal komt het er niet van, want ja.. ik lees dan plichtsbewust (een mens moet toch op de hoogte blijven) jullie blog's - tja en tegen dat ik daar mee rond ben vallen mijn oogjes dicht en kan ik nog net tot aan mijn geraken (als ik al niet op de zetel in slaap ben gesukkeld)
Ik zou zoooooo....graaaaag nog een poncho haken voor dochter lief, pannenlappen haken voor een project dat hangende is, mijn granny square deken afmaken, alle teveel om op te noemen!!
En dan zag ik dit weekend nog een vriendin die op bePARKte oplage stond, en die vroeg of ik ook geen zin had om gezellig naast haar een kraampje op te zetten. Ik zou wel willen maar in een dag zit maar 24 uur!?
Ach....wie weet doe ik het toch nog wel eens een keertje, ergens volgend jaar, als ik wat meer tijd heb gehad om spulletjes bij elkaar te haken en toestanden. Maar je kan alvast eens een kijkje nemen op haar site, BieFrie ze verkoopt namelijk kei lieve sloefjes
Liefs en slaap zacht,

2 opmerkingen:

  1. Zo herkenbaar! Ik had net hetzelfde verhaal kunnen neerpennen.
    Gelukkig dat wij vrouwen dan nog kunnen "multi- tasken"!! Of hebben we onszelf fier dat etiket laten opplakken en zijn we er nu de dupe van? :-)
    Lieve groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha! Zeer herkenbaar! Bij mij komt het huishouden momenteel op de laatste plaats... Ik ben blij dat ik af en toe een dag vrij ben als de kinders op school zijn, dan laat ik de boel de boel en plan een uurtje freubelen voor mezelf in. Heerlijk vind ik dat! Maar nu, in de vakantie? Geen mim-tijd, maar wel veel uurtjes genieten met mijn spruiten! dan maar met hun knutselen! Liefs mim

    BeantwoordenVerwijderen