Haken

woensdag 7 september 2011

Me time...God wat kijk ik er weer naar uit om samen dit weekend met mijn goede vriendin een heerlijke dag Me time te beleven. Dit is iets wat we ieder jaar plannen rond onze verjaardag, en eindelijk is het dus bijna zover!!!
We worden verwacht tegen 9:30 met een glaasje vers fruitsap en krijgen een heerlijk donzige badjas met bijhorende slippers (yummie) dan nestelen we ons in van die waanzinige relax-zetels - zo van da soort waar je eigenlijk ni uit wil!! Op het programma staat een heerlijke scrub (full body weliswaar) een prikkelende algenpakking, gelaatsverzorging met masker, hoofd en voeten, handen-massage met kruidenstempels
à la dit hierboven dus

En tot slot nog een zonnebankbeurtje om helemaal foeziewoezie richting huiswaarts te rijden.
Ik kan bijna niet meer wachten :-)

lieve relax-groetjes,

6 opmerkingen:

 1. Zalig, maar helaas niks voor mij. Vorig jaar samen met manlief ook zo'n verwennamiddag cadeau gekregen. Van al die geuren krijg ik echter migraine. Dus één namiddag relaxen is nadien 3 dagen pijn. Liever niet dus. Maar geniet jij er maar van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lijkt me super !
  da moet ik toch ook eens doen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o heeeeeeeeeeerlijk! Ik ben nu zoooooooo jaloers! Ik kan me mijn laatste spa-dag niet herinneren. Lekker hoor! Geniet ervan! Liefs Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is denk ik fijner voor een vrouw dan voor een man.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Annick,
  Ik wil je even mailen ivm patroontje bloem. Ik vond het niet gepast om dit bij je laatste berichtje te plaatsen dus vandaar even op deze manier. Ik kon je email-adres nergens vinden.
  Dus mail me maar even.

  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen